VANQUISH 440 + PRO-FIND 15 И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: 0101-0102

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА 0877700081 ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА!

VANQUISH 440:

 Въоръжен с Multi-IQ технология, водоустойчива сонда V10 и аудио управление, 440 разполага и с точен режим. Перфектен за тези, които изискват прецизност. Колкото и проста , компактната и лека конструкция да е VANQUISH 440 ,  дава резултати - без значение къде ще ви отведе ловът.

MULTI-IQ  честота

Защо Multi-IQ? С революционната Multi-IQ технология на Minelab вие получавате комбинираната мощност на няколко детектора в едно - всички работят едновременно за вас. Просто включете и започнете търсене. Нищо не остава незабелязано и нито един терен не е извън границите. Сребро, злато или бижута. Парк, поле или плаж. Открива силата на VANQUISH с Multi-IQ технологията.

 

ВСИЧКИ МЕТАЛИ. ВСИЧКИ ПОЧВИ. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

  

ALL-TERRAIN/Всички терени

Без значение какво търсите, VANQUISH ще го открие. Просто изберете един от четирите режима на търсене - монети, реликви, бижута или персонализиран режим - и започнете да откривате. Всеки режим е предварително програмиран и оптимизиран, за да ви даде най-добрата производителност по всяко време и навсякъде: парк, поле или плаж. Можете дори да запазите любимите си настройки в персонализиран режим на търсене.

VANQUISH приветства трудния терен. Той доминира на плажа, във влажен пясък и солена вода, превъзхождайки други детектори, които не могат да се състезават. 12 сегмента на дискриминация осигуряват контрол върху това какви метали искате да приемете или отхвърлите.

Опаковане и пренос

1,2 кг с уникална сгъваема система , позволява лесно опаковане и пренос.

 

Аудио контрол

Автоматичното премахване на шума, аудиоотговорът без закъснение и настройките с 10 нива поставят уреда под вашия контрол.

Включена V10 сонда

Изключително универсален и водоустойчив, VANQUISH 440 се доставя с  DD бобина V10 10 ”x7” Minelab.

Водоустойчивост

Само сондите на серията са водоустойчиви до 1 м (3,3 фута) .Контролният панел може да се предпази с протектор за дъжд ,в дъждовно време.(вкл.в комплекта)

Пинпойнтер

Включен точен режим, който да ви помогне да намерите цели с изключителна точност.

В комплекта е включена 3 годишна гаранция , упътване на български език и подарък протектор за сондата!

 

 

650,00 лв. 690,00 лв.
Базова цена:650,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание

 

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане