VANQUISH 340 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: 0101-0101

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА 0877700081 ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА!

VANQUISH 340

Идеален за всеки, който е начинаещ в откриването. Нямате нужда от много функции. Имате нужда от правилните функции! Ето защо VANQUISH 340 се предлага стандартно с Multi-IQ технология, водоустойчива V10 сонда и аудио управление. Колкото и проста  , компактна и лека конструкция да е,VANQUISH 340 дава резултати - независимо къде ще ви отведе ловът.

MULTI-IQ  честота

Защо Multi-IQ? С революционната Multi-IQ технология на Minelab вие получавате комбинираната мощност на няколко детектора в едно - всички работят едновременно за вас. Просто включете и започнете търсене. Нищо не остава незабелязано и нито един терен не е извън границите. Сребро, злато или бижута. Парк, поле или плаж. Открива силата на VANQUISH с Multi-IQ технологията.

 

ВСИЧКИ МЕТАЛИ. ВСИЧКИ ПОЧВИ. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

 

ALL-TERRAIN/Всички терени

Без значение какво търсите, VANQUISH ще го открие. Просто изберете един от трите режима на търсене - монети, бижута или всички метали - след това започнете да откривате . Всеки режим е предварително програмиран и оптимизиран, за да ви даде най-добрата производителност по всяко време и навсякъде: парк, поле или плаж.

VANQUISH приветства трудния терен. Той доминира на плажа във влажен пясък и солена вода, превъзхождайки други детектори, които не могат да се състезават. 4 сегмента на дискриминация осигуряват контрол върху това какви метали искате да приемете или отхвърлите.

Опаковане и пренос

1,2 кг с уникална сгъваема система , позволява лесно опаковане и пренос.

 

Аудио контрол

Автоматичното премахване на шума, аудиоотговорът без закъснение и настройките с 3 нива за звук поставя уреда под вашия контрол!

Включена V10 сонда ( 10" )

Изключително универсален и водоустойчив, VANQUISH 340 се предлага с DD бобина V10 10 ”x 7” Minelab като стандарт .

Водоустойчивост

Водоустойчива е само сондата  до 1 м (3,3 фута) , на контролния панел може да поставите протектор за дъжд(не е вкл.в комплекта).

 

В комплекта е включена 3 годишна гаранция , упътване на български език и подарък протектор за сондата!

 

 

 

460,00 лв. 510,00 лв.
Базова цена:460,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане