Плащания

В онлайн магазина ни имате няколко избора на плащане :

  - В брой на куриер;

 - По банков път;

 

 

 - На изплащане с UNICREDIT BANK . Не е нужно да добавяте продукт в количката и да избирате методи на плащане.Единственото ,което трябва да направите е да попълните формуляра , който ще откриете на началната ни страница в червената лента "Купи на изплащане с УНИКРЕДИТ "или след описанието на всеки продукт в магазина ни. След попълване на данните ви , ще получите смс с линк , който трябва да последвате и да се регистрирате в EVROTRUST. Следвайте стъпките в приложението за да потвърдите заявката ви за кредит.До час ще ви дадем отговор дали сте одобрени!

 

 

 - На изплащане с TBI .Можете да изберете този метод след описанието на всеки продукт в магазина ни.При натискане на бутона системата ще ви отведе в TBI платформа , където да попълните данните си.

Ако изпитвате затруднения с попълването на данните или имате въпроси , обадете ни се на 0877700081 и ще заявим кредита ви по телефона!

 На изплащане с БАНКА ДСК ! Попълнете формуляра ,който ще откриете на началната ни страница или под описанието на всеки продукт. Ако изпитвате затруднения ни позвънете на 0877700081.

 

 

При възникнали въпроси и затруднения с плащанията , моля , позвънете ни на 0877700081 или ни пишете на sales@tantim.bg , както и в чата ни долу вдясно!