OKM скенери

Повече от 20 години в OKM изобретяват, разработват и произвеждат иновативни и високоефективни геофизични инструменти като металотърсачи, 3D земни скенери, проникващи в земята радари, детектори за вода и много други. Компанията е горда да подкрепи работата на археолози, геолози, търсачи на съкровища, копачи на злато, както и на полицията и силите за сигурност по целия свят, като предоставя уникална технология за откриване, произведена в Германия.

Когато стартира бизнеса си през 1998 г., революционизира пазара за откриване на метали с много иновативни разработки и творчески изобретения. Повечето от тези концепции доведоха до патенти и полезни модели. OKM представи първия в света 3D наземен скенер с цветен дисплей, разработи мултисензорна технология и изобрети телескопични и адаптивни измервателни сонди.

"Винаги правим още една крачка напред, за да предоставим най-добрата технология за откриване на нашите клиенти. Няма да спрем да изследваме, докато не откриете всичките си дълбоки подземни обекти, конструкции и аномалии като тунели и кухини, тръбопроводи и съоръжения, метални цели и съкровища, древни съкровища и артефакти, основи и водни находища. Използваме своя опит, за да визуализираме погребани обекти в графични 3D изображения и по този начин да определим положението, размера и дълбочината на скритите предмети.

Също така сме амбицирани да предложим най-доброто обслужване и техническа поддръжка на нашите високо уважавани клиенти от цял ​​свят. Следователно, OKM управлява глобална дистрибуторска мрежа с независими, добре обучени дистрибутори и търговци."

OKM Team

 

марки
Подреди по