MINELAB EQUINOX 900 + ДВЕ СОНДИ И ПОДАРЪК ПИНПОЙНТЕР PRO-FIND 40

  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: eqx900

Новият EQUINOX 900 вече в наличност с две сонди и подарък пинпойнтер PRO-FIND 40

2 449,00 лв.
Базова цена:2 449,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание


EQUINOX 900
Multi-IQ технологияЛек и компактен уред!

Детекторът се състои от 3 карбонови стика и тежи едва 1,2 кг. В сгънато състояние размера е  61 см. 

ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

 

Най-продаваният детектор "всичко в едно" за съкровища и злато стана още по-добър. Снабден с доказана, новаторска Multi-IQ технология на Minelab, EQUINOX 900 разполага с впечатляваща 119" система за идентификация на целите с висока разделителна способност, превъзходно разделяне на целите и е напълно водоустойчив до IP68 (5m) (16ft). С надстройки като трикомпонентния сгъваема връзка от въглеродни влакна и усъвършенствани аудио контроли, както и нови функции като осветление на бобината и вибрационна дръжка, никога не е имало по-добро време да се присъедините към революцията на Minelab EQUINOX.

Многочестотен метален детектор Multi-IQ

Водоустойчив до 5 метра

Три части, сгъваеми връзки от въглеродни влакна

Многочестотна технология Multi-IQ
Първият металдетектор, който разполага с Multi-IQ Multifrequency технология и работи на всички честоти едновременно. Equinox 900 има 4, 5, 10, 15, 20 и 40 KHz честота на търсене. Можете да изберете да търсите на една честота или на Multi-IQ. Equinox 900 търси на всички честоти едновременно. Предимството на ниската честота от 5 KHz е, че металдетекторът има по-голям диапазон на дълбочина. Предимството на честотата на търсене от 40 KHz е, че детекторът е по-чувствителен към малки части и злато (самородно злато). Технологията Multi-IQ съчетава най-доброто от всичките пет честоти!
Водоустойчив до 5 метра
Напълно водоустойчив до 5 метра под вода, подходящ за прясна и солена вода, дори сондирането при дъжд не е проблем с Equinox 900.
Режими на търсене
Независимо дали се люлеете в златните полета или се гмуркате с шнорхел на плажа, Equinox 900 не познава граници и намира всички цели и овладява всеки терен. Equinox 900 има 8 режима на търсене. 2 режима на търсене за паркове, 2 за полета, 2 за плажове и 2 за лов на злато. Тези 8 програми могат да се задават по желание и също се запазват. Освен това има бърз бутон за персонализирана програма, която също можете да настроите по желание. И накрая, можете да запазите 9 програми.
Вграден Bluetooth, включително ML-85 Bluetooth слушалки
Minelab Equinox 900 има вграден Bluetooth и се доставя с ML-85 Bluetooth слушалки с ниска латентност
. Има и водоустойчив 3,5 мм жак конектор за допълнителни кабелни слушалки или подводни слушалки. Освен това силата на звука може да се регулира директно чрез контролния блок.
Вградена литиево-йонна батерия
Equinox 900 има вградена литиево-йонна батерия, която се намира в дръжката и се зарежда през магнитен USB порт. Животът на батерията е около 10-12 часа. Можете също така да зареждате Equinox през USB през захранваща банка по време на търсенето, така че да можете да търсите и зареждате едновременно!
Тежест, 2 търсещи бобини и земна настройка
Теглото на металдетектора Minelab Equinox 900 е само 1,28 кг! И всичко това със здрава, голяма 28 cm DD търсеща бобина (EQX 11). Освен това е включена допълнителна 15 cm / 6" (EQX 6) търсеща бобина, която прави детектора още по-лек. Тази търсеща бобина също е много подходяща за търсене във вода и в райони, където има много отпадъци. По избор , има голяма бобина 38 x 30 cm (EQX 15).Грунтното балансиране може да се извърши както автоматично, така и ръчно.Ръчното балансиране на почвата е важно за трудни почвени условия или силно минерализирани почви.Можете също да настроите устройството на проследяване. След това Equinox 900 автоматично се адаптира към земята.
Скорост на реакция
Скоростта на реакция на Equinox може да се регулира в 8 стъпки. Ако зададете ниска стойност, получавате максимална дълбочина на търсене; ако го зададете високо, можете лесно да видите близко разположени обекти, отделени един от друг. С Equinox 900 никога повече няма да пропуснете обект
Идентификация на обекта
Equinox 900 има идентификация на обекти с проводими стойности, които можете да прочетете на ясния и кратък дисплей. Стойностите на проводимост варират от -19 до 0 за железни предмети и от 1 до 99 за откриване на по-ценни предмети, като сребърните предмети имат по-високи стойности на проводимост, а златните предмети имат средно-висока проводимост. Разбира се, можете също да скриете железните предмети от -19 до 0 с функцията за дискриминация. Подковообразният бутон ви позволява бързо и лесно да включвате и изключвате желязната дискриминация.

Осветяване на дисплея, осветление на клавиши и осветление на намотка
Equinox 900 разполага с червено осветление на дисплея с различни яркости, осветление на клавиши и осветление на намотка
. Идеалното устройство за търсене по здрач или на тъмни места.
Функция Pinpoint и софтуерни актуализации
Не липсва и функция за точно определяне на местоположението. С помощта на функцията pinpoint можете да изкопавате предметите бързо и точно. Възможно е също така да се извършват софтуерни актуализации на Equinox чрез USB.
Спецификации:
Приложения: Суша, Плитки води подводници, сладководни плажове, соленоводни плажове, Силно минерализирани почви
Вид: цифров, движение
Технология: VLF (много ниска честота), редактируема честота на търсене, едновременна многочестота
Честота на търсене: 4kHz, 5kHz, 10kHz, 15kHz, 20kHz, 40kHz и Multi-IQ+
Изследователска бобина: 15 см (6 инча) водоустойчива DD търсеща бобина, 28 см (11 инча) водоустойчива DD търсеща бобина.
Тегло: 1,2 кг
Връзка: Телескопични карбонови стълбове, регулируеми с cam locks от 61 до 144 cm, регулируеми връзки чрез cam locks
Херметичност: 1m водоустойчив, 2m водоустойчив, 3m водоустойчив, 5m водоустойчив, контролен блок, устойчив на пръски, водоустойчива търсеща бобина
Слушалки: 3,5 мм жак за слушалки
Вид и брой батерии: Li-ion батерия
Батерия: прибл. 12 часа
Обхват на дълбочина на малки предмети (евро монети): около 40 см
Диапазон на дълбочина на големи обекти: прибл. 150 см
Брой режими на търсене: 8 режима на търсене: 2 режима всеки (парк, поле, плаж и злато)
Обслужване: Бутони
Вграден безжичен модул: Да
Целева група: Напреднали, професионалисти.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане