GPZ 7000 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И ПОДАРЪЦИ!

  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: 3301-0001

САМО ПО ЗАЯВКА!!!С ДОСТАВКА ДО 2 СЕДМИЦИ! Предварителен депозит от 50% от сумата при покупка в брой!

ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА 0877700081 ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА!

GPZ 7000

Бъдещето в откриването на злато.

С изключителна дълбочина и максимална чувствителност към злато, иновативният GPZ 7000 ви пренася на следващото ниво за откриване на злато.

ZVT технология

И така, колко дълбоко можете да отидете? Е, до 40%  по-дълбоко от GPX серията. Старите златни полета отново са нови, благодарение на революционната нова ZVT технология. Minelab ви отвежда много по-дълбоко от всякога!

 

SUPER-D сонда -технология

Невероятната чувствителност на GPZ 7000 със сондата Super D ви дава максимално предимство на полето. Намерете злато, което други са пропуснали, от субграмовото злато до онези неуловими „пенсионни самородки“, които все още са там.

Прецизно грундиране

Повече злато е погребано в минерализираната "трудна" земя, с която много детектори не могат да се справят. GPZ 7000 точно „балансира“ и ще сесправи с най-тежките земни условия, с лекота.

Подсилено изолиране НА ШУМА

Изключителното изолиране  на шум на GPZ 7000 позволява много гладко и тихо засичане. С 256 канала за шумозаглушаване GPZ 7000 вдига по-малко атмосферен шум. Слушайте златото, а не шумовите смущения!

Опростено меню

Лесните за използване страници от менюто групират подобни функции заедно в секциите „Откриване и карта“, като всички настройки са бързо достъпни. Използвайте Ръководните стъпки, за да започнете. Не е нужно да сте експерт, за да намерите злато!

WIRELESS AUDIO свобода

Откривайте злато без слушалки, прикрепени към детектора. С безжичния модул WM 12 имате възможност да използвате вградения високоговорител, доставените слушалки или любимите си слушалки.

 

GPS локация & PC картографиране

Вижте местоположението си и регистрирайте златни находки, докато търсите. С вградения GPS ще покриете ефективно повече площ и няма да пропуснете самородно злато! Запишете любимите си „горещи точки“, като запишете данни в XChange 2 с Google Maps.

Водоустойчива сонда

Сондата GPZ 14 е водоустойчива и потопяема на дълбочина до 1 метра (3 фута). Можете лесно да откривате в реки и брегови линии без суетене! Устойчивият на атмосферни влияния дизайн на GPZ 7000 ви позволява да откривате в дъждовни или мокри условия.

GPZ 7000 технологии

 

ZVT

ZVT (Zero Voltage Transmission) създава ултра константни високомощни магнитни полета срещу полярност, увеличавайки чувствителността към злато. Тази иновативна технология открива златни самородки на екстремни дълбочини.

Технологията ZVT преминава към СЛЕДВАЩО НИВО за всички сериозни проучватели за злато, като осигурява значително подобрена дълбочина. Вече няма да се ограничавате да използвате детектори за непрекъснато VLF предаване на синусоидална вълна, които се борят в минерализирана почва, или PI детектори за пренос на квадратна вълна, които могат да бъдат нечувствителни към различни златни размери и състави.

Новият водещ детектор за злато на Minelab, GPZ 7000 е оборудван с изключителна технология Zero Voltage Transmission (ZVT), разработена от Bruce Candy, и най-съвременни функции, GPZ 7000 предлага най-дълбокото проникване на земята и представлява най-значителното развитие в технологиите за откриване на злато . Този революционен детектор за злато ще открие най-дълбокото злато в минерализираната земя и има най-високата чувствителност на разположение за откриване дори на най-малките следи от злато.

SUPER-D

Интелигентната сонда Super D се състои от централна предавателна намотка и две външни намотки за приемане. Тази конфигурация значително намалява смущения от магнитни почви, намалявайки земния шум.

 

 

GPSI

GPSi използва високата производителност и гъвкавост на u-blox GPS позициониращ механизъм, за да интегрира безпроблемно данните за местоположението и времето с настройките на детектора и информация за целта. Това създава файлове на WayPoint, FindPoint и GeoHunt, които са съвместими с XChange 2.

WI-STREAM

Wi-Stream използва ефективно цифрово аудио предаване с ниска мощност, за да постигне незабележим звуков период от време (<10 ms) между детектора с активиран Wi-Stream и безжичния модул WM. С възможност за множество канали, тази безжична технология осигурява надеждна комуникация с максимално качество на звука.

Wi-Stream технологията се предлага с редица детектори на Minelab, но WM модулите не са кръстосано -  съвместими между детекторите.

Съвместимост на WM модул и детектор:

WM 12 - GPZ 7000

WM 10 - CTX 3030

WM 08 - Серия EQUINOX

GPZ 7000 ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Приложение

За злато (водоустойчива сонда до 1метър/3ft)

Технология

ZVT

Честота / трансмисия

Zero Voltage Transmission (ZVT)

Стандартна сонда

14" x 13" Super‑D с протектор (водоустойчива до 1 метър/3 ft)

Audio изход

6.3 mm (¼") гнездо ,което не е водоустойчиво, Wi‑Stream wireless сигнал

 

Включени слушалки

KOSS UR 30 100 ohm с 6.3 mm жак (¼-inch) (не са водоустойчиви)

Дисплей

Пълноцветен LCD (320 x 240 пиксела)

Осветление

Да

Продукт ID

252529

USB свързване

USB интерфейс за XChange 2 PC софтуер

Памет

Да

Индикатор за дълбочина

Няма

Режими на търсене

Режим за злато (High Yield, General, Extra Deep) Тип на почва (Normal, Difficult, Severe)

Дискриминация

Всички метали

Audio тонове

1-100

Грундиране

Автоматично и ръчно (Quick‑Trak тригер бутон)

Тип грундиране

Автоматично и ръчно (Quick‑Trak тригер бутон)

Настройка на чувствителността

Ниво от 1 до 20

Шумоизолиране

Автоматично и ръчно (256 канала)

Прагов шум

Ниво (1-50) лимит на звук (1-100)

Настройка на звука на обектите

1-20

Батерия

Li-Ion презареждаща батерия (7.2V DC, 72Wh)

Индикация за изтощена батерия

Да

Дължина на уреда

Сгънат: 1170 мм (46.1”), пакетиран: 1304 мм (51.3”) Разгънат: 1526 мм (60.1”)

Тегло

3.32 кг (7.32 lb) (С вкл. GPZ 14 сонда, протектор и 72Wh батерия)

Гаранция

3 години на уреда и сондата

 

19 599,00 лв.
Базова цена:19 599,00 лв.
Подробно описание
Подробно описание

Месечни вноски на изплащане с УНИКРЕДИТ :

3 месеца х 5427.12лв

6 месеца х 2814.02лв

9 месеца х 1944.58лв

12 месеца х 1511.05лв

24 месеца х 866.65лв

36 месеца х 658.01лв 

 

На изплащане с TBIPay вноските се изчисляват автоматично при попълване на данните ви !

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане