COILTEK сонди

Австралийската фирма KOILTEK е производител на сонди ,специално предназначени за някои модели на Minelab . 

Гаранцията на продуктите им е 2 години.

Coiltek оптимизира сондите си, предлагайки повече шансове за успех при търсене в полета и откриване на метали.

Визията им е единственият производител на сонди за металотърсачи, предлагащи уникални, високоефективни, висококачествени продукти на специализирани пазари за избрани марки.

Създадена през 1996 г., от това начало се счита за лидер на пазара в производството на серпентини за вторичен пазар. Различните терени изискват различни продукти и точно там се нуждаете от по-голям избор и ще ги намерите с тяхната разнообразна гама от сонди и аксесоари.

Постоянното инвестиране в интензивни изследвания и разработки означава повече възможности за търсачите, независимо дали са любители или професионалисти.

С международна оторизирана дилърска мрежа, обхващаща САЩ, Африка, Австралия, Обединеното кралство и Европа, най-близкият продукт на Coiltek се получава лесно от професионалисти, които предлагат отлични актуални познания, за да подобрят Вашия успех. 

Всички продукти са направени от висококвалифициран професионален екип, който се гордее с всяка стъпка от производствения процес. Можете да си гарантирате най-високия стандарт с всеки продукт на Coiltek.

Резултат с изображение за „coiltek banner“

 

марки
Подреди по