COILTEK Сонди за GPX

В тази категория ще откриете перфектната сонда за вашия GPX . Предлагат се три серии за модела - ELITE , GOLDSTALKER и ANTI-INTERFERENCE .

Серията ELITE използва иновация за навиване, която е проектирана и произведена от COILTEK. Тази нова намотка оптимизира предаването и приемането на сигнали, като по този начин подобрява дълбочината и чувствителността в сравнение със стандартна бобина с подобен размер до допълнителни 30%.
С чисто нов камуфлажен външен вид тези намотки осигуряват на детектора гладка стабилна работа и никакви необичайни външни смущения. Използвайки висококачествена жица LITZ, серията се представя по-гладко от всяка друга стандартна сонда на пазара.
Всеки собственик на детектор с SD / GP / GPX машина може да пропусне Оптимизиращото откриване, ако не опита с ELITE.

Серията GOLDSTALKER предоставя на търсача допълнителни възможности за търсене в различни терени и условия. В световен мащаб тези бобини доказаха, че помагат на  търсача на съкровища при откриването на злато и съкровища или дълбоко в земята, или там, където други намотки не успяват.
Трите варианта  включват напълно потопяеми сонди, способност за дискриминация на желязо с по-новите модели детектори и най-добрата бобина за пълна дълбочина и покритие.

Серията Anti-Interference е уникална за Coiltek. Тези намотки се използват в региони по света, където има големи смущения от електропроводи, солени езера и други среди, които причиняват електромагнитни смущения.

марки
Подреди по