Официален дилър на OKM metal detestors

Официален дилър на OKM metal detestors
29 май 2022

Повече от 20 години в OKM изобретяват, разработват и произвеждат иновативни и високоефективни геофизични инструменти като металотърсачи, 3D земни скенери, проникващи в земята радари, детектори за вода и много други. Компанията е горда да подкрепи работата на археолози, геолози, търсачи на съкровища, копачи на злато, както и на полицията и силите за сигурност по целия свят, като предоставя уникална технология за откриване, произведена в Германия.

Когато стартира бизнеса си през 1998 г., революционизира пазара за откриване на метали с много иновативни разработки и творчески изобретения. Повечето от тези концепции доведоха до патенти и полезни модели. OKM представи първия в света 3D наземен скенер с цветен дисплей, разработи мултисензорна технология и изобрети телескопични и адаптивни измервателни сонди.

"Винаги правим още една крачка напред, за да предоставим най-добрата технология за откриване на нашите клиенти. Няма да спрем да изследваме, докато не откриете всичките си дълбоки подземни обекти, конструкции и аномалии като тунели и кухини, тръбопроводи и съоръжения, метални цели и съкровища, древни съкровища и артефакти, основи и водни находища. Използваме своя опит, за да визуализираме погребани обекти в графични 3D изображения и по този начин да определим положението, размера и дълбочината на скритите предмети.

Също така сме амбицирани да предложим най-доброто обслужване и техническа поддръжка на нашите високо уважавани клиенти от цял ​​свят. Следователно, OKM управлява глобална дистрибуторска мрежа с независими, добре обучени дистрибутори и търговци."

27 май 2020
Гарантирано най-добрите оферти!

Фирма ТАНТИМ ЕООД е специализирана в продажбите на световно известната марка MINELAB !!! При нас можете да откриете всичко ,свързано с уредите на този производител , както и да узнаете за новости или пък да се възползвате от лицензирания сервиз за България! Всички металотърсачи се предлагат с гаранция , упътване на български език и фактура , която да носите във вас при използване на техниката. Предлагаме ежедневни промоции и отстъпки и гарантираме най-доброто качество на продуктите на Minelab на пазара в България! Иновативни , гъвкави и винаги на линия!!Очакваме ви!

прочети още
13 май 2020
Българска Национална Федерация по Металдетектинг

ТАНТИМ ЕООД е официален партньор на БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ( БНФМ) Сдружението с нестопанска цел „Българска национална федерация по металдетектинг” /БНФМ/ е организация, която е създадена по силата на решение на Управителния съвет и регистрирана с Решение №95 от 02.12.2009 г. на Окръжен съд – гр. Ловеч. Целите на организацията са записани в Устава. БНФМ се заражда още през 2000 г., когато в Ловеч, е се поставя началото на първото гражданско сдружение на практикуващите металдетектинг. В Ловешки окръжен съд се регистрира първото по рода си в България сдружение – „Металдетектор България”. Българска Национална Федерация по Металдетектинг (БНФМ) представлява сдружение на физически и юридически лица с интереси в областта на металдетектинга. БНФМ е учредена на 01.11.2009, в залата на драматичния театър на гр. Ловеч от 89 търсачи от всички краища на България. Юридически е уредена като сдружение с нестопанска цел за извършване на общественополезна дейност. На 02.12.2009, ловешки окръжен съд официално регистрира БНФМ като юридическо лице. На 13.03.2010, БНФМ е официално вписана от министерството на правосъдието в централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност. Ако желаете да станете член на БНФМ , моля , обадете се на телефон 0898584502 или пишете на имейл : info@metaldetecting.bg

прочети още