Българска Национална Федерация по Металдетектинг

Българска Национална Федерация по Металдетектинг

13 май 2020

ТАНТИМ ЕООД е официален партньор на БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ( БНФМ)
Сдружението с нестопанска цел „Българска национална федерация по металдетектинг” /БНФМ/ е организация, която е създадена по силата на решение на Управителния съвет и регистрирана с Решение №95 от 02.12.2009 г. на Окръжен съд – гр. Ловеч. Целите на организацията са записани в Устава.
БНФМ се заражда още през 2000 г., когато в Ловеч, е се поставя началото на първото гражданско сдружение на практикуващите металдетектинг. В Ловешки окръжен съд се регистрира първото по рода си в България сдружение – „Металдетектор България”.
Българска Национална Федерация по Металдетектинг (БНФМ) представлява сдружение на физически и юридически лица с интереси в областта на металдетектинга.
БНФМ е учредена на 01.11.2009, в залата на драматичния театър на гр. Ловеч от 89 търсачи от всички краища на България.
Юридически е уредена като сдружение с нестопанска цел за извършване на общественополезна дейност.
На 02.12.2009, ловешки окръжен съд официално регистрира БНФМ като юридическо лице.
На 13.03.2010, БНФМ е официално вписана от министерството на правосъдието в централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност.
Ако желаете да станете член на БНФМ , моля , обадете се на телефон 0898584502 или пишете на имейл : info@metaldetecting.bg


Фирма ТАНТИМ ЕООД е официален дилър на немската компания ОКМ, която се занимава с производство на скенери, георадари и локатори. Основната им дейност се състои в това да откриват нови технологии, които да позлужат за направата на по-дълбочинни уреди.

прочети още