3D VISUALIZER STUDIO СОФТУЕР за ОКМ скенери + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Марка: OKM
  • Кат. номер: 3DVISUALIZER

OKM Visualizer 3D Studio

- Професионлаен софтуер: Специален софтуер за 3D изображения към детекторите на ОКМ по време на земното сканиране
- Лесен за използване: Лесен е също и за начинаещи в тази област
- Визуализация: Визуализиране на подземните аномалии и структури в 2D и 3D графици
- Определяне: Определяне на размера, позицията и дълбочината на скритите обекти
- Анализ: Анализ на откритите обекти и структури


Характеристики:

- 2D визуализация
- 3D визуализация
- 3D наземно сканиране
- Звук на живо
- Минерално сканиране
- Многоезичен интерфейс
- Безжична технологияОписание

3D наземно сканиране 

Visualizer 3D Studio предлага на ловците на съкровища, археолозите и професионалните потребители в индустрията възможността да локализират и визуализират скрити обекти в подземието още преди разкопките. С помощта на иновативния софтуер за анализ- позицията, размерът и дълбочината на открития обект могат да бъдат определени по -точно след измерването с детектора OKM.

Предимства:

- Софтуер с интуитивна работа
- Интерактивна поддръжка чрез контекстно-чувствителна помощ
- Автоматично създаване на триизмерно представяне на записаните измервателни данни след импортиране на необработени данни от детектора
- Определяне на положение, размер и дълбочина на откритите обекти още преди разкопките
- Добавяйте отметки и допълнителни бележки към конкретните точки за измерване
- Автоматично компилирайте данните за сканиране като добре структуриран PDF отчетФункциите на специалния софтуер

Иновативният софтуер за визуализация предлага на потребителите широка гама от възможности, както при обработка, така и при показване и оценка на данните за сканиране:

- Импортиране на сканираната информация
- Редактирайте свойствата и добавяйте бележки
- Регулиране на изгледите (завъртане, мащабиране, преместване)
- Използвайте предварително дефинирани прозорци
- Оптимизирайте данните за сканиране с модификатори
- Изберете от различни дизайни на потребителски интерфейс
- Задайте типове почви (променя изчисляването на дълбочината и визуализацията)
- Избирайте между измерените стойности
- Задаване на отметки (само за версията PRO)
- Експортиране на данни като PDF (само за версията PRO)
- Активирайте режима на таблет
Импортирайте сканираната информация


Прехвърляйте данните от детектора OKM чрез USB кабел или Bluetooth и след това ги редактирайте в софтуера. Някои детектори (Rover UC, eXp 6000) създават сканиращия файл вече във формат .v3d по време на измерването. Този файл може да се отвори директно със софтуера.Редактирайте свойствата и добавяйте бележки


В допълнение към измерените стойности, за всяко измерване се запазват основни данни като дата, дължина и ширина на измервателното поле и (ако е активирана) свързаната GPS позиция. Тази информация може да бъде допълнена в софтуера с допълнителна информация за измерването или с информация за специални свойства на измервателното поле.Регулиране на завъртането, мащабирането и преместването


Графиката за завършено сканиране може да бъде позиционирана, увеличена и завъртяна според индивидуалните изисквания. Така от една страна е възможен изглед отгоре (2D), от друга страна са възможни и триизмерни изгледи чрез завъртане. За лесна работа ще намерите предварително зададени стандартни изгледи, върху които да кликнете в лявата лента с инструментите.
Използвайте предварително зададени прозорци


Благодарение на предварително зададените прозорци, сканираното изображение може да бъде разделено на няколко прозореца. Това означава, че няколко гледни точки могат да се разглеждат едновременно. За да се съсредоточите върху конкретна област, могат да бъдат избрани различни прозорци с различни размери. Като алтернатива, зоната на дисплея може да бъде ограничена до един прозорец.
Оптимизирайте данните за сканиране с модификатори


Използвайки четирите предварително дефинирани модификатора (интерполация, подразделяне, корекция на сигнала, корекция на въртене), измерените стойности се коригират автоматично, разширяват се с допълнителни точки за измерване и се преизчисляват с цел оптимизиране на дисплея и улесняване на търсенето на потенциални обекти за намиране в измерените данни.


Голям избор на потребителски интерфейс

За различни условия на околна светлина, софтуерът предлага четири дизайна на потребителския интерфейс, от които да избирете този, който отговаря на вашия вкус!
 

Зaдавайте текущ тип на почвата 

ОКМ има зададени 12 стандартни типове на почвата и още 12 допълнителни USDA видове почви, новия софтуер Visualizer 3D Studio предлага ни разширени функционалности, такива като:

- Избиране на подходящата почва
- Относителна пропускливост
- Хомогенност
- Минерализация
- Влага 

Изборът на правилния тип почва е от съществено значение, тъй като изчисляването на дълбочината на измерване се влияе значително от самият избор на почвата. За по-добра визуална оценка нанесените текстури на почвата могат да бъдат картографирани. 


Изберете Стойности на сканиране

За да изберете отделни стойности на сканиране, могат да се използват не само клавишите със стрелки, но и мишката. С тази функция детайлите за избраната измерена стойност могат да се видят по -лесно. Освен това на тази точка може да се зададе отметка, която може да бъде снабдена с допълнителна информация.Задаване на отметки (само за PRO)

Отметките могат да се използват за подчертаване на области от интерес и потенциални открития. Щифт върху избраното измерване маркира точка, за която могат да се отбележат допълнителни подробности. По желание около точката може да се постави правоъгълник или кръг, за да се подчертае цяла област.


Експортиране на данни като PDF-файл (само за версията PRO)


Досега сканираното изображение беше достъпно само за директно отпечатване или експортиране като изображение. Тази функция е приета за стандартното издание и дори е разширена за професионалното издание: С PRO версията можете автоматично да компилирате данните за сканиране. Решете сами дали със или без изображение, сканираща информация, подробности за типовете почви и/или задайте отметки.Активирайте "Режим Таблет"


Когато използвате софтуера Visualizer 3D Studio на таблет или лаптоп с по -малък екран, се препоръчва да активирате режима на таблета. Това ще оптимизира показването на процеса на импортиране и ще подобри неговата видимост.Нови функции за усъвършенствани анализи на наземно сканиране


Софтуерът OKM продължава да напредва заедно с детекторите и изискванията на потребителите. По този начин са добавени многобройни полезни функции, които улесняват използването на софтуера и правят оценката на данните за сканиране по -ефективна.

Новите функции включват:

- Възползвайте се от допълнителни опции за визуализация
- Задайте отделни отметки
- Добавете отделни типове почви
- Включете снимка на полето за сканиране
- Генериране на PDF отчет
- Допълнителни предварително зададени типове почви
- Разширени настройки

 

Лесен за използване софтуер-също и за неопитни потребители

 

Лесно разбираемите икони и директните подсказки позволяват интуитивно управление. Примерни сканирания, налични в програмата, показват на потребителите кои графични детайли могат да показват потенциални цели, като погребани съкровищници и артефакти, подземни тунели, гробни камери и подземни тръбопроводи.
 
В допълнение, потребителите се поддържат от интерактивна помощна система. Тази и онлайн помощта в момента се изграждат на английски език.
 
 
С кои модели може да работи специалния софтуер Visualizer 3D Studio

Софтуерът за анализ на сканиране Visualizer 3D Studio е проектиран специално за металотърсачи и скенери ОКМ.

Съвместими продукти: Evolution NTX, eXp 4500, eXp 6000, Fusion Light, Fusion Professional, Fusion Professional Plus, Ground Navigator 2.0, Rover C4, Rover UC
 
Освен това различните издания на софтуера за анализ на наземно сканиране - Visualizer 3D Standard и Professional - също са съвместими с тези предишни детектори:
 
Предишни продукти (трансфер на данни): Future 2018, Evolution, Rover C - New Edition, Rover C II - New Edition, Rover Gold, Rover Deluxe - New Edition, Future I -160, GEMS, eXp 4000, eXp 5000, Ground Navigator
 
В допълнение, всички запазени измервания във .v3d формат, като 3D сканиране на земята и сканиране на минерали, които са извършени с по -стари наземни скенери на OKM и металотърсачи, също могат да бъдат отворени в новия софтуер Visualizer 3D Studio. Това позволява преглед, редактиране и анализ на данните за сканиране с новия софтуер, който предлага нови функции и инструменти.


Анализ на изображението при 3D сканиране
 
OKM Software for Detectors and Ground Scanners

Чрез използване на отметки потенциалните находки могат да бъдат подчертани и етикетирани директно в програмата. Това спестява от многото време на обработката на сканираните изображения в допълнителни програми.
 
Отметките могат да бъдат запазени с файла за сканиране и по този начин също да бъдат изпратени на външни зрители (необходим е софтуер Visualizer 3D Studio). Зададените отметки могат да се видят и в стандартното издание. Настройването и редактирането на отметки е възможно само в Professional Edition.
 
 
OKM Software for Detectors and Ground Scanners


За по -бърз обмен с колеги и клиенти, данните за сканиране могат да бъдат организирани в PDF отчет. Когато експортирате, можете индивидуално да включите или изключите сканиращо изображение (текущ изглед на екрана), информация за сканиране, информация за типа на почвата и да зададете отметки.


Софтуерна документация: Интерактивна помощ заменя Ръководството
 
За ефективно използване на софтуера, OKM разчита на интерактивна помощ: В зависимост от функцията, съответните бележки се показват, когато помощта е активирана. Освен това подсказки, както и преки пътища в лентата на състоянието (долната граница на прозореца) помагат при използването. С помощта на онлайн - така наречената документация - винаги сте актуални. Можете да го разглеждате без актуализация на софтуера; всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка.
 
- независими от езика символи
- интуитивен интерфейс и функции
- подсказки към функционални клавиши
- контекстно-чувствителна помощ директно в софтуера (офлайн)
- винаги актуална документация (онлайн)

Ако не можете да намерите отговори на въпросите си в помощта/документацията, видеоуроците за софтуер осигуряват допълнителна поддръжка. Тук се използват примери за подробно показване на софтуерните функции.
 
Области на употреба:

- Селско стопанство
- Археология
- Търсене на кухини
- Услуги за обезвреждане на взривни вещества
- Съдебна медицина
- Геотехническо инженерство
- Военна археология
- Проучване на естествено злато
- Обществени услуги
- Търсене на съкровища
- Услуги за търсене на OKM
 
Какво включва в доставката

Софтуерен ключ за изтегляне, инсталиране и активиране


Спецификации:

- Свободно дисково пространство: 250 MB
- Работна памет: 2 GB
- Графична карта: 1 GB RAM, OpenGL 3.3
- Дисплей: 1920 x 1080
- Процесор: 1.2 GHz
- Операционна система: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
- Интерфейс: USB 2.0 за импортиране на данни от OKM детектор

Техническите данни са средни стойности. Възможни са малки отклонения по време на работа.
1 750,00 лв.
Базова цена:1 750,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане